PALCODE

Aplicația mobilă PALCODE

PALCODE este conceput pentru partenerii și operatorii PALFINGER. Această aplicație oferă instrumente esențiale pentru identificarea și depanarea problemelor la diferite echipamente de ridicat PALFINGER.

PALCODE oferă acces rapid la toate codurile de stare și de eroare existente pentru toate sistemele de control PALFINGER.
Indiferent dacă dumneavoastră și produsul PALFINGER se află într-o locație ultra periferică îndepărtată sau într-o zonă fără recepție, capacitatea offline a PALCODE vă asigură asistență permanentă.

Caracteristici cheie:

1. Căutare coduri de eroare: accesați rapid informații detaliate despre codurile de stare/erori.
2. Acces offline: pentru produsele PALFINGER care funcționează în zone îndepărtate sau cu recepție redusă, PALCODE garantează accesul neîntrerupt la informații critice despre codurile de stare/erori.
3. Filtrarea produselor și a hardware-ului: având în vedere diversitatea gamei de produse și a configurațiilor hardware ale PALFINGER, codurile de eroare pot fi diferite. Sistemul de filtrare PALCODE oferă rezultate adaptate la liniile de produse și hardware specifice.
4. Traduceri disponibile: engleză, germană, franceză, portugheză, spaniolă, chineză.

Aplicația PALCODE este disponibilă pentru Android (pe Google Play) și iOS (pe App Store).
În plus, PALCODE a fost completată recent cu posibilele coduri de eroare ale motoarelor YANMAR (FLC 253, FLC 253 4W, FLC 203, FLC 203 4W). Doar produsul și hardware-ul trebuie să fie alese corect pentru a afișa codurile de eroare reale posibile.

Aplicația este disponibilă pentru toate echipamentele PALFINGER care au un afișaj al codurilor de eroare pe dispozitiv.

Nu este necesară o activare separată pentru autorizarea completă, fiecare utilizator PALDESK se poate conecta. Utilizatorii finali obțin acces complet dacă este setat rolul "Avansat".

 

 

Apple iOS:
https://apps.apple.com/us/app/palfinger-palcode/id6465174217

 

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.palfinger.palcodeapp

 

 

Mai multe despre instrumentele și aplicațiile de la PALFINGER

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!