Știri

Noutăți de la leaderul PALFINGER în inovații

25.08.2020

Cu macaraua PALFINGER știți mereu ce greutate aveți în cârlig

Cât de grea este această sarcină? - una dintre întrebările pe care operatorii de macarale le aud des atunci când își fac treaba. Uneori oamenii pun întrebarea din curiozitate, uneori acestea sunt informații foarte importante. Cu PALFINGER ai întotdeauna răspunsul.

PALFINGER este binecunoscut că fiind un leader în inovații și, cu opțiunea „Weight” (greutate), avem încă o opțiune inteligență care face mai ușoară munca operatorilor macaralelor noastre. Până la sfârșitul anului 2020 vă oferim promoțional opțiunea „Weight” și puteți obține gratuit opțiunea noastră de măsurare a greutății pe toate modelele noi de macarale TEC 7. Aveți deja o macara TEC 7? Nici o problema! Pentru toate macaralele TEC 7 existente, oferim un kit gratuit de activare a software-ului, va puteți actualiza macaraua într-una dintre numeroasele noastre unități de service. Din păcate, unele restricții tehnice se aplică adaptării.

Cum funcționează opțiunea „Weight”?

Cu PALcom P7, telecomanda radio dezvoltată de PALFINGER, trebuie pur și simplu să aduceți macaraua într-o poziție neutră în apropierea sarcinii, să o tarați, apoi puteți ridică sarcina și greutatea sarcinii este afișată pe ecran. În timpul următorului ciclu de încărcare, puteți ridică o a două sarcina și puteți adaugă diferitele greutăți sau puteți scădea una din cealaltă. Sistemul documentează automat cele mai recente 10 operații de cântărire. Puteți integra chiar și orice accesoriu de macara, cum ar fi o furcă pentru paleți, un graifer sau o cupa graifer, iar opțiunea „Weight” este, de asemenea, disponibilă în operarea cu troliu cu cablu. Cu această opțiune aveți întotdeauna un răspuns la întrebarea „Cât de grea este această sarcina?”

Iată explicația tehnică: susținem cu mândrie faptul că gama de macarale TEC este construită cu cele mai bune idei ale noastre. Una dintre aceste idei este că vrem întotdeauna să aflăm poziția exactă a vârfului macaralei. Acesta este motivul pentru care echipăm macaralele noastre cu un set complet de senzori și, în schimb, știm exact diferitele unghiuri ale brațului și cât de departe este extins sistemul brațului. Calculăm apoi greutatea sarcinii din combinația dintre poziția exactă a carligului și presiunea uleiului din sistemul hidraulic.

„Load Shackle” Wireles

Pentru toate modelele de macarale care nu au nici o posibilitate tehnică de a instala „Weight” avem o soluție excelență. În perioada promoționala puteți comandă dispozitivul nostru intermediar de prindere a sarcinii cu comunicare wireless, la un preț special, promoțional. Acest dispozitiv intermediar de prindere poate fi inserat între carligul de încărcare al macaralei dumneavoastră și sarcina. După stabilirea unei conexiuni Bluetooth, greutatea poate fi afișată direct pe telefonul smartphone. Bineînțeles, de asemenea, cu ajutorul dispozitivului nostru intermediar de prindere a sarcinii - „Load Shackle” - este posibilă adunarea și scăderea.

Restricții tehnice

După cum am descris mai sus, avem câteva limitări tehnice la această promoție și dorim să fim pe deplin transparenți:

Funcția de cântărire este disponibilă numai pe macaralele TEC 7 care sunt deja echipate cu sistemul nostru de măsurare a lungimii BEM (Boom Extension Monitoring – Monitorizarea extinderii brațului) și care au fost livrate după T1 2018;  

Macaralele TEC 7 comandate recent necesită preconfigurare cu BEM;

„Weight” este disponibilă numai pe macaralele TEC 7. Orice alte modele de macarale nu pot fi actualizate din punct de vedere tehnic cu „Weight”. Oferim opțiunea dispozitivul wireless intermediar de prindere a sarcinii la un preț promoțional. 

Inovație
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!