Știri

Sistemul Smart Control de la PALFINGER: controlați macaraua mai eficient și mai intuitiv

26.05.2021

Cu sistemul de control inteligent al macaralei, PALFINGER este din nou lider în inovație: Smart Control face operarea macaralei mult mai eficientă prin controlul intuitiv al vârfului brațului hidraulic al acesteia. Sistemul inteligent oferă operatorilor de macarale mai multă libertate, permițând realizarea de operațiuni mai complexe.

Palfinger este primul producător de macarale pliabile care oferă un sistem inovator de control al vârfului brațului macaralei, precum Smart Control, pentru întreagă gama de la 29 la 58 de tone metrice. 

Containere de materiale reciclabile care trebuie golite în ansambluri rezidențiale; material vrac care este împrăștiat cu cupe hidraulice sau fundații care sunt pregătite cu foreze de pământ: toate acestea sunt lucrări ce pot fi realizate mai repede și mai ușor cu noul sistem de control inteligent al macaralei. Această economisește timp și crește eficientă operațiunilor. Datorită acestei tehnologii intuitive, Smart Control, operatorul macaralei se poate concentra în totalitate asupra sarcinii și a mediului de lucru și, de asemenea, se poate concentra asupra situațiilor mai complexe ale operației de ridicare în sine. „Vrem să facem operarea unei macaralei pliabile mult mai ușoară, mai eficientă și mai inteligență”, spune Michael Völker, Management Produs pentru Macarale Pliabile PALFINGER. Noul sistem de control al vârfului brațului macaralei are că rezultat mai multe operațiuni de ridicare și, astfel, o rentabilitate mai mare.

Operarea macaralei devine inteligentă 

Vârful brațului macaralei poate fi deplasat vertical sau orizontal în poziția dorită cu o simplă mișcare de levier de pe telecomanda radio. Cu controlul convențional, acest lucru necesită mai multe mișcări ale levierelor. Logică mișcărilor noului control al macaralei este procesată în unitatea de control PALTRONIC. Sistemul calculează independent direcția de mișcare folosind senzori și electronică. Împreună cu funcția HPSC-Plus LOAD, înclinația șasiului poate fi de asemenea inclusă și compensată. 

Când brațul hidraulic este complet extins, sistemul Smart Control calculează deviația elasticității tronsoanelor brațului și o compensează automat. Datorită funcției Flow Sharing - sistemul electronic de distribuție a volumului de ulei – necesarul de ulei hidraulic se adaptează întotdeauna la cerințele actuale. Acest lucru garantează miscări line ale macaralei. Atunci când operatorul macaralei nu are nevoie de funcția Smart Control, o poate dezactiva sau poate trece peste această în orice moment. 

Macaralele pliabile cu sistem Smart Control pot fi folosite chiar și cu un sistem suplimentar cu braț articulat – jib . În acest caz, brațul principal și brațul articulat sunt acționate prin acest nou tip de comandă a macaralei; controlul convențional este utilizat începând cu sistemul suplimentar de braț articulat - jib. De asemenea, pot fi integrate echipamente suplimentare, cum ar fi cupe hidraulice, furci pentru paleți sau foreze de pământ.

Un alt avantaj este că noul sistem poate fi folosit foarte rapid de către operatori datorită funcționarii sale intuitive și simple. Perioada de instruire pentru noii operatori de macarale sau cei experimentați pe noile modele de macarale PALFINGER este astfel redusă.

PALFINGER este primul producător de macarale pliabile care oferă un sistem inovator de control al vârfului brațului macaralei, precum Smart Control, pentru întreagă gama de la 29 la 58 de tone metrice. Pot fi controlate până la opt extensii - acoperind întreagă gama TEC 7 de la PK 29.502 TEC 7 la PK 58.002 TEC 7. 

Cu sistemul Smart Control, operarea unei macarale pliabile a devenit mai usoară - PALFINGER transformă muncă grea în muncă inteligentă! 

Smart Control
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!