Contracte de service

Contracte

TERRA PALFINGER nu are reputația doar de a vinde un utilaj si a pleca, ci de a vinde o relatie pe viata intre noi si clientii nostri. Deoarece cea mai importanta resursa a noastra este experienta si dedicarea oamenilor nostri, ne angajam sa va oferim cel mai inalt nivel de asistenta post-vanzare pentru a va asigura ca va bucurati de nivelul maxim de utilizare si fiabilitate pe care il cereti de la echipamentul dumneavoastra. Asistenta noastra post-vanzare vine cu increderea tehnicienilor nostri instruiti de producatori, cu cele mai recente cunostinte si know-how si cu sprijinul partenerilor pe care îi reprezentam.

De asemenea, ne putem personaliza oferta pentru a ne adapta la nevoile dumneavoastră, prin intermediul contractelor si acordurilor de service.

TERRA PALFINGER detine toate autorizatiile necesare efectuarii urmatoarelor lucrari:

- montaj echipamente in atelierul propriu sau prin colaboratori autorizati;

- intocmire documentatie completa obtinere autorizare functionare ISCIR;

- efectuare toata gama de operatii service-intretinere echipamente marci aflate in portofoliu prin reteaua nationala proprie de tehnicieni.

 

AVANTAJE INCHEIERE CONTRACTE SERVICE CU TERRA PALFINGER:

  • beneficiati de discounturi la piesele de schimb achizitionate cat si la tarifele de manopera/deplasare
  • prioritate in interventii pentru cazurile urgente
  • suport tehnic online si telefonic asigurat de reprezentantii nostrii tehnici; Personalul de service atat la nivel de ingineri cat si la nivel de mecanici este instruit de specialistii producatorilor sau ai companiei, asigurandu-se in acest fel un nivel inalt de profesionalism. In momentul acesta toti inginerii si tehnicienii de teren au laptop-uri in dotare pentru diagnosticari rapide si sigure
  • crestere valoare revanzare echipamente prin detinerea unui istoric de service si intretinere

Contactati-ne!

Tehnicienii nostri sunt bucurosi sa va ajute.

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!