Suport tehnic

Toate informatiile de care aveti nevoie

Personalul de service atat la nivel de ingineri cat si la nivel de mecanici este instruit de specialistii producatorilor sau ai companiei, asigurandu-se in acest fel un nivel inalt de profesionalism. In momentul acesta toti inginerii si tehnicienii de teren au laptop-uri in dotare pentru diagnosticari rapide si sigure.

Atelierele mobile sunt dotate cu scule si dispozitive specifice activitatii de service pentru a eficientiza la maxim interventiile.

  Atelierele fixe au in dotare ​​​​​​​bancuri de lucru, prese hidraulice, macarale (pod rulant, etc), seturi de sudura MIG-MAG, roboti de pornire, compresoare de aer si alte scule si dispozitive necesare unor interventii sigure si profesioniste.

Service-ul se efectueaza la sediul clienţilor sau in atelierele TERRA PALFINGER in functie de complexitatea reparatiilor.

Totodată asiguram livrarea pieselor de schimb si consumabilelor originale pe o perioada de minimum 10 ani de la aparitia unui echipament nou. Piesele livrate de compania noastra beneficiaza de o garantie de 12 luni iar serviciile efectuate de 6 luni de garantie.

  La orice livrare specialistii nostrii asigura punerea in funcţiune a utilajelor si instruirea gratuita a personalului de exploatare.

 

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!