Complete
Control

Departamentul de Montaj are principalul rol de a monta pe autosasiuri, a pune in functiune si a omologa echipamente de ridicat din gama de produse PALFINGER.

Suntem autorizati de catre RAR si ISCIR si suntem carosier agreat de catre principalii dealeri de camioane prezenti pe piata din Romania.

Echipa este formata din profesionisti experimentati cu diferite calificari: ingineri proiectanti, ingineri mecanici, hidraulicieni, electricieni, sudori, vopsitori si lacatusi mecanici.

Avem la dispozitie o hala de productie dotata cu utilaje si echipamente necesare dezvoltarii celor mai complexe lucrari. Intotdeauna folosim materiale de cea mai buna calitate, lucru care ne da posibilitea sa construim caroserii mai usoare si, in acelasi timp, mai durabile. De asemenea, detinem o plasma CNC care ne ofera o flexibiliate foarte mare in procesul de productie, ceea ce ne permite sa realizam piese cu geometrii variate.

Echipa de proiectare foloseste cele mai moderne programe CAD 3D si 2D, programe de calcul avizate de autoritatile competente si programe de analiza cu elemente finite pentru dimensionarea unor structuri complexe.

Intotdeauna venim in intampinarea clientilor cu solutii inovative, adaptate activitatilor specifice fiecarei companii si a pietei locale, respectand normele aplicabile. 

Obiectivele noastre sunt imbunatatirea constanta a calitatii produselor si a serviciilor, reducerea termenelor de livrare si investitia in tehnologii noi.

Contactati-ne!

Tehnicienii nostri sunt bucurosi sa va ajute.

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!