Suport tehnic și service de calitate superioară

Despre service-ul nostru

Terra Romania Utilaje de Constructii dispune de un sediu central pe o suprafata de 18.000 m2  in Tunari, Judetul Ilfov, pe Soseaua de Centura a Bucurestiului si trei sedii teritoriale (Brasov, Turda, Timisoara)  reprezentative la nivel national pe domeniul vanzarilor si service-ului.

Peste 60% angajatii nostri lucreaza in servicii post-vanzare. Detinem un atelier de service dotat la cele mai inalte standarde europene, cu o investitie de peste 5 milioane de euro langa Bucuresti si alte trei ateliere si magazii de piese de schimb la punctele de lucru unde, ca si la sediul central, dispecerii sunt la dispozitia clientilor furnizand informatii tehnice, oferte de pret pentru piese de schimb, atasamente si servicii.

Avem 9 puncte de service care acopera zonal solicitarile din toata tara si 40 de utilitare pentru service mobil localizate in Bucuresti, Constanta, Braila, Bacau, Roman, Iasi, Cluj, Sibiu, Timisoara, Brasov, Turda, Satu Mare, Ramnicu-Valcea si Slatina..

Intre orele 07:30-18:00 un call center este disponibil pentru dumneavoastra la numerele de telefon: 031 730 7301 (2,3,4) / 0372 383 772 .

  • Servicii accesibile
  • Increderea dumneavoastra este prioritatea noastra numarul 1
  • Servicii de calitate superioara
Promotii

Vizualizati ofertele speciale!

Mai mult
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!