Garanție extinsă

Pachete oferite de producători

Partenerii noștri oferă servicii de garanție extinsă pentru a vă asigura protecția fiecărei părți a utilajului împotriva defectelor de fabricație sau a materialelor, pentru o perioadă de până la 5 ani sau 10.000 de ore de funcționare (în funcție de tipul utilajului), oricare dintre acestea survine prima. Aceasta vă oferă liniște totală, asigurând în același timp maximizarea timpului de funcționare, a productivității, a performanței și a profitabilității utilajelor dumneavoastră.
Împreună cu personalul nostru post-vânzare, puteți personaliza garanția extinsă a utilajului dumneavoastră, astfel încât să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Avantajele garanției extinse
Disponibilă pentru toate utilajele cu contor orar;
Aplicabilă la utilajele cu o vechime de până la 6 luni;
Transferabilă către al doilea proprietar;
Acceptată integral de noi și de partenerii noștri.

Ce este inclus în garanția extinsă?
Garanția extinsă oferă aceeași protecție a componentelor ca și garanția standard, acoperind fiecare parte a utilajului împotriva defectelor de fabricație sau de material.

De ce să alegeți garanția extinsă?
Pachete personalizate: Garanția extinsă este concepută pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră, indiferent de dimensiunea flotei.
Piese și uleiuri originale: La service-ul nostru folosim doar componente originale, asigurând astfel condiții optime de funcționare.
Menținerea valorii reziduale: Un istoric complet de service menține valoarea reziduala a utilajului la un nivel ridicat.
Calitate garantată: Toate piesele originale montate de noi au o garanție standard de 12 luni.
Tehnicieni calificați: Echipa noastră de tehnicieni este pregătită, având cunoștințe și expertiză tehnică deosebită.

Solicitați o ofertă pentru garanție extinsă. Contactați-ne pentru a discuta despre opțiunile de garanție extinsă și pentru a beneficia de suportul nostru dedicat. Vă oferim soluții personalizate pentru a vă asigura că utilajele dumneavoastră funcționează la cele mai înalte standarde.

Game de produse

pentru construcții, industrie și reciclare.

CĂTRE TOATE PRODUSELE

Contactați echipa TERRA

Program de lucru: luni - vineri, între orele 8:00 - 16:00

 

 

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!