Service

Suport tehnic de calitate

Indiferent daca utilajul dumneavoastra este reparat in atelierele noastre sau pe teren, oferim tuturor clientilor asistenta de inalta calitate si de specialitate pentru a va asigura ca va bucurati de un nivel ridicat de utilizare si fiabilitate a echipamentului dumneavoastra, asa cum pe buna dreptate cereti. De aceea, investim in mod constant in tehnologie de ultima generatie, instrumente de diagnosticare, echipamente de specialitate si formare a personalului pentru a ne asigura ca primiti un nivel de servicii de neegalat, astfel incat sa puteti fi siguri ca munca noastra este prestata la cel mai inalt standard si cat mai eficient posibil.

Cu peste 59 de ingineri, ne propunem sa raspundem cat mai repede posibil la solicitarile utilajelor dumneavoastra care sunt urgente. Toate masinile noastre de service sunt complet echipate cu unelte de specialitate si laptopuri. Acest lucru va ofera linistea ca vom fi acolo cand veti avea nevoie de noi.

Oferim o gama extinsa de optiuni de service si intretinere, inclusiv:

Intretinere de rutina si planificata

Verificari ale starii de sanatate a masinii

Revizii si reparatii

Fabricatie si sudura

Reparatii in asigurare

Analiza spectroscopica si prelevare de probe de ulei

De asemenea, ne putem personaliza oferta pentru a ne adapta la nevoile dumneavoastra, prin intermediul contractelor si acordurilor de service.

  • Mentenanta planificata sau de rutina
  • Verificari de sanatate ale masinii
  • Reparatii
  • Sudura
  • Garantie

Contactati-ne!

Tehnicienii nostri sunt bucurosi sa va ajute

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!