Întreținere

La TERRA, suntem dedicați să vă oferim suport tehnic de cea mai înaltă calitate, fie că utilajul dumneavoastră este reparat în atelierele noastre sau direct pe teren. Înțelegem cât de important este pentru dumneavoastră ca utilajele să funcționeze la parametri maximi, de aceea ne asigurăm că beneficiați de un nivel ridicat de utilizare și fiabilitate.

Suport tehnic de calitate

Investim constant în tehnologie de ultimă generație, instrumente de diagnosticare, echipamente specializate și formarea personalului nostru pentru a vă oferi servicii de neegalat. Astfel, puteți avea încredere că intervențiile noastre sunt realizate la cele mai înalte standarde și într-un mod cât mai eficient.

Cu o echipă de peste 60 de tehnicieni, ne angajăm să răspundem prompt la toate solicitările urgente. Mașinile noastre de service sunt echipate complet cu unelte specializate și laptopuri, astfel încât să fim pregătiți să intervenim rapid oriunde aveți nevoie de noi.

Servicii și întreținere

Oferim o gamă variată de opțiuni de service și întreținere, inclusiv:

Întreținere de rutină și planificată - Mențineți utilajele în stare optimă prin verificări și întrețineri periodice.

Verificări ale stării de sănătate a mașinilor - Monitorizați starea utilajelor pentru a preveni defecțiunile neașteptate.

Revizii și reparații - Intervenim prompt pentru a remedia orice problemă și a asigura funcționarea continuă a utilajelor.

Fabricare și sudură - Soluții personalizate pentru reparații și modificări structurale.

Reparații în asigurare - Gestionăm eficient toate reparațiile acoperite de asigurare.

Analiză spectroscopică și prelevare de probe de ulei - Monitorizați performanța utilajelor prin analize detaliate.

Soluții personalizate

Ne adaptăm la nevoile dumneavoastră specifice prin intermediul contractelor și acordurilor de service personalizate. Indiferent de cerințe, suntem aici pentru a vă oferi sprijinul necesar și pentru a vă asigura că utilajele funcționează la capacitate maximă.

La TERRA, vă oferim:

Mentenanță planificată sau de rutină;
Verificări de sănătate ale mașinii;
Reparații;
Sudură;
Garanție.

Suntem dedicați să vă oferim servicii de încredere și de calitate superioară, astfel încât să aveți liniștea că utilajele dumneavoastră sunt în mâini bune.

Contactați echipa TERRA

Program de lucru: luni - vineri, între orele 8:00 - 16:00

 

 

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!