Asistență tehnică
premium

Toate informațiile de care aveți nevoie

La TERRA ne mândrim cu un serviciu de suport tehnic excepțional, asigurat de personal bine pregătit, format din ingineri și mecanici. Instruirea lor de către specialiștii producătorilor sau ai companiei garantează un nivel ridicat de profesionalism. Pentru diagnosticări rapide și precise, toți inginerii și tehnicienii noștri de teren sunt echipați cu laptopuri.

Ateliere mobile și fixe
Ateliere mobile: Acestea sunt complet echipate cu scule și dispozitive specifice activităților de service, maximizând eficiența intervențiilor noastre.
Ateliere fixe: Dispunem de bancuri de lucru, prese hidraulice, macarale (girafă, pod rulant etc.), seturi de sudură oxiacetilenică, roboți de pornire, compresoare de aer și alte echipamente necesare pentru a asigura intervenții sigure și profesioniste.

Servicii de garanție și post-garanție
Oferim servicii de reparație atât în garanție, cât și în afara garanției (pe baza de contract), la sediul clienților sau în atelierele TERRA România, în funcție de complexitatea reparațiilor.

Livrare și garanție pentru piese de schimb
Asigurăm livrarea pieselor de schimb și a consumabilelor originale pentru o perioadă de minimum 10 ani de la apariția unui utilaj nou. Piesele noastre beneficiază de o garanție de 12 luni, iar serviciile efectuate au o garanție de 6 luni.

Punerea în funcțiune și instruirea personalului
La fiecare livrare, specialiștii noștri asigură punerea în funcțiune a utilajelor și oferă instruire gratuită pentru personalul de exploatare, garantând astfel funcționarea optimă a utilajelor dumneavoastră.

Transport și livrare utilaje
Utilajele vândute de TERRA sunt livrate utilizând camionul propriu trailer sau utilitare echipate corespunzător. Aceste mijloace de transport sunt folosite și pentru transportarea utilajelor defectate sau reparate, asigurând astfel un serviciu complet și de încredere.

La TERRA, suntem dedicați să vă oferim servicii de top și suport tehnic de încredere, astfel încât să vă puteți desfășura activitatea fără întreruperi. Ne angajăm să fim partenerul dumneavoastră de încredere în asigurarea performanței și productivității utilajelor.

Contactați echipa TERRA

Program de lucru: luni - vineri, între orele 8:00 - 16:00

 

 

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!