Suport tehnic

Toate informatiile de care aveti nevoie

Personalul de service atat la nivel de ingineri cat si la nivel de mecanici este instruit de specialistii producatorilor sau ai companiei, asigurandu-se in acest fel un nivel inalt de profesionalism. In momentul acesta toti inginerii si tehnicienii de teren au laptop-uri in dotare pentru diagnosticari rapide si sigure.

Atelierele mobile sunt dotate cu scule si dispozitive specifice activitatii de service pentru a eficientiza la maxim interventiile.

  Atelierele fixe au in dotare bancuri de lucru, prese hidraulice, macarale (girafa, pod rulant, etc), seturi de sudura oxiacetilenica, roboti de pornire, compresoare de aer si alte scule si dispozitive necesare unor interventii sigure si profesioniste.

Service-ul in garanţie cat si in afara garanţiei (pe baza de contract) se efectueaza la sediul clienţilor sau in atelierele Terra Romania in functie de complexitatea reparatiilor.

  Totodată asiguram livrarea pieselor de schimb si consumabilelor originale pe o perioada de minimum 10 ani de la aparitia unui echipament nou. Piesele livrate de compania noastra beneficiaza de o garantie de 12 luni iar serviciile efectuate de 6 luni de garantie.

  La orice livrare specialiştii nostrii asigura punerea in funcţiune a utilajelor si instruirea gratuita a personalului de exploatare.

  Livrarile echipamentelor vandute de societatea noastra se efectueaza cu camionul propriu sau cu utilitarele echipate cu remorca. Aceste mijloace de transport se folosesc si in cazul transportarii utilajelor defecte sau reparate.

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!