Știri

TERRA, un partener de încredere în orice situație

20.10.2020

TERRA România este una dintre cele mai active companii de pe piață de specialitate din România și unul dintre marii distribuitori locali de utilaje de construcții. Compania este într-un continuu proces de dezvoltare teritorială, asigurând pachete integrale de servicii de comercializare, finanțare și servicii post-vânzări pentru toate utilajele din portofoliu.

TERRA România oferă servicii performanțe, la cele mai înalte standarde de calitate pentru utilaje în domeniul construcțiilor și industrie. Flexibilitatea, disponibilitatea și promptitudinea sunt criteriile pe baza cărora își desfășoară activitatea cu succes de peste 20 ani pe piață locală de profil.

În contextul economic internațional actual, marii producători de utilaje și echipamente au fost nevoiți de multe ori să își întrerupă producția, în special în Europa, inclusiv pentru a proteja de o contaminare virală proprii angajați. TERRA România, printr-o implicare comună a tuturor angajaților firmei, au reușit să ofere constructorilor și tuturor clienților săi un suport tehnic susținut precum și un ritm normal al livrărilor de utilaje.

Rezultatele bune ale companiei, în creștere comparativ cu anul trecut, demonstrează că încrederea clienților firmei a rămas la același nivel înalt. Măsurile speciale luate de întreg personalul TERRA România de protejare a sănătății tuturor persoanelor cu care au intrat în contact pe teritoriul țării au fost bine primite de către clienții firmei, aceștia simțindu-se în siguranță.

Societatea TERRA mulțumește personalului pentru efortul depus în toate aceste luni pentru a menține un contact sigur cu clienții noștri, a le oferi întreagă asistență necesară pentru achiziționarea celor mai bune utilaje pentru fiecare afacere. În această perioada, echipele de întreținere și service au fost alături de clienți, asigurând bună funcționare a tuturor utilajelor pe șantierele din întreagă țară, măsurile de protejare și prevenire dovedindu-și eficientă.

TERRA România functionează ca de obicei, la întregul său potențial, fiind alături de clienți. Atelierele de service și specialiștii firmei sunt în acțiune, oferind în această perioada în care lucrările din domeniul construcțiilor, în special a infrastructurii rutiere, sunt în plină dezvoltare, întreg sprijinul profesional necesar clienților săi pentru a putea lucra eficient și la parametrii proiectați.

Mașinile comandate de la cei mai mari producători mondiali, precum JCB – utilaje terasiere (buldoexcavatoare, excavatoare pe șenile sau pneuri, încărcătoare frontale sau telescopice) sau Palfinger (macarale montate pe șasiu de camion sau automacarale) fiind livrate la timp. Înainte de livrare, acestea sunt pregătite minuțios la sediul TERRA România, clientul putând să le utilizeze imediat după ce ajung pe șantier.

Astfel, în momentul realizării prezentării, la sediul din București erau deja pregătite pentru livrare următoarele utilaje:

2 x Automacarale PALFINGER

3 x Încărcătoare frontale JCB 407

4 x Încărcătoare frontale JCB 457

2 x Buldoexcavatoare JCB 4CX

2 x Buldoexcavatoare JCB 3CX

1 x Miniexcavator JCB 8035

O parte din echipa TERRA
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!