Amfibiu JCB 220X

Excavatorul amfibiu JCB 220X

20.11.2023

JCB soluții profesionale pentru proiecte de dragare, decolmatare, ecologizare, extracție și curățare. 
Se întâmplă la Pitești, operațiuni de dragare – decolmatare în rezervația naturală acvatică de pe Lacul Prundu.
Excavator JCB 220X echipat cu pontoane șenilate amfibii, flotoare suplimentare cu piloni de fixare/ancorare, braț lung și pompă submersibilă cu rezistență mare la uzură cu acționare hidraulică / cupa de excavare / cupa de taluzare.

Orice excavator poate fi transformat în EXCAVATOR AMFIBIU.
•    Este capabil să se deplaseze atât pe teren uscat și pe teren foarte moale și noroios dar și pe ape puțin adânci fără riscul de a rămâne înțepenit sau chiar în completă plutire.
•    Este un utilaj destinat lucrărilor de excavare în terenuri mlăștinoase, zone inundate, cu teren moale dar și al lucrului direct pe luciu de apă.
•    Aplicații: 
Dragări, Nivelări/taluzări, Controlul și prevenirea eroziunilor, Adâncirea canalelor navigabile și a deltelor și estuarelor, Întreținerea și curățarea râurilor, lacurilor malurilor, batalurilor.

Majoritatea luciurilor de apă, fie ele staționare sau curgătoare trebuie decolmatate/dragate că urmare a procesului natural de depunere sedimentară/invegetare. Acest proces este unul care trebuie repetat periodic, iar neexecutarea lui duce, în timp, la scăderea sau chiar pierderea capacităților de utilizare optimă a acestor suprafețe de apă: pescajul limitat care să permită navigația ambarcațiunilor, scăderea volumului de apă stocat, dispariția canalelor de navigație și altele.

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!