Știri

Aniversare 20 de ani Industrie Holding

01.12.2020

Am plecat la drum în anul 2000 cu o viziune clară privind înființarea unei organizații care să reprezinte cu mândrie echipamentele produse de JCB în Europa Centrală și de Sud-Est pe piață internațională. Transformarea acestei idei în realitate a fost motivația noastră în ultimii 20 de ani.

Dezvoltarea unei afaceri este plină de situații neașteptate, cu bune și rele. Dificultățile pot apărea oricând. Succesul îți da putere și creează entuziasm. Doar cu angajați pasionați și parteneri puternici se pot atinge obiectivele.

Personal, am avut ocazia să cunosc oameni minunați, să experimentez culturi interesante și țări frumoase. Va mulțumesc pentru calduroasele primiri!

Astăzi, Industrie Holding Group este format din trei părți majore:

Grupul TERRA reprezintă brandul JCB, Sennebogen, Palfinger, Bell, Arjes, Pronar cu o rețea puternică de vânzări și servicii în regiunea Dunării.
Bulmor proiectează și produce soluții de încărcare orientate spre client și vehicule de îmbarcare în aeroport pentru pasagerii cu mobilitate redusă, la sediul central din Austria.
Profirent furnizează echipamente, de la produse de mâna până la utilaje grele, prin intermediul rețelei sale mari de închiriere în toată Ungaria, către toți, de la constructori de case până la cel mai mare festival din țară.
 

Mulțumesc sincer tuturor celor care au contribuit prin muncă și dedicarea lor. Privesc înapoi în ultimii 20 de ani cu oarecare mândrie și privesc în viitor cu mare entuziasm și cu dorința puternică de a continuă ceea ce ne-am propus.

 

Egon Zwinger

CEO Industrie Holding

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!