Știri

1.000 buldoexcavatoare JCB vândute de grupul TERRA în 2019

20.02.2020

Grupul TERRA raportează vânzări record de buldoexcavatoare JCB în 2019

Grupul TERRA a raportat vânzările de buldoexcavatoare JCB în 2019, acestea depășind 1.000 de unități - o creștere de aproximativ 14 % față de anul 2018. Unul din două buldoexcavatoare achiziționate în regiunea CEE a fost vândut de TERRA.

„ A fost un an extraordinar”, a declarat Arthur Schaber, CEO TERRA Holding. „ Fiecare membru al echipelor noastre a muncit mult pentru a atinge această etapă și vreau să îi felicit și să le mulțumesc pentru acest rezultat incredibil. Am performat puternic în toate țările, cu o creștere substanțială pe toate piețele noastre."

Buldoexcavatorul #1.000 a fost livrat către firma Alpenside srl din România. Compania are peste 120 de angajați și lucrează în domeniul construcțiilor de drumuri și autostrăzi. Alpenside srl este un client nou și foarte important pentru TERRA România.

Victor Vasluian, Directorul General al TERRA România, a înmânat domnului Vameșu Vlad, Directorul General al Alpenside srl, o machetă a buldoexcavatorului JCB livrat, special inscripționată pentru acest eveniment. " Acesta este un moment foarte special pentru noi și sunt onorat să ofer acest premiu clientului nostru", a declarant domnul Vasluian.

Domnul Vlad a adăugat: „ Suntem foarte mândri să primim această mașînă specială și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm în continuare.”

Buldoexcavatorul va fi folosit la lucrările de construcție a autostrăzii Brașov - Comarnic în primul rând, urmând a lucra ulterior la alte proiecte.

JCB este cunoscut pentru buldoexcavatoarele sale, care au fost introduse pentru prima dată pe piață în 1953. JCB a oferit clienților o masină versatilă 3 în 1, ce a schimbat practicile de lucru și a crescut productivitatea. Astăzi, JCB este cel mai mare producător de buldoexcavatoare din lume.

Grupul TERRA este unul dintre liderii în domeniul utilajelor terasiere, de construcții și industriale. Cu peste 400 de angajați, realizează o cifra de afaceri de ~ 180 milioane de euro și au 35 de puncte de vânzare în 13 țări din regiunea CEE.

 

1.000 buldoexcavatoare JCB vândute în 2019
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!