RENT-ALL

SC RENT ALL ROMANIA SRL a fost formata pentru a oferi servicii performante pentru echipamentele  de ridicat  si utilajelor pentru constructii  civile si industriale.

SC RENT ALL ROMANIA SRL, nr. de inmatriculare la Registrul Comertului J23/2828/2008, RO 22885825, si autorizata ISCIR, conform Autorizatiei nr. BPTR1/TIPC/938/21.01.2009, eliberata in baza Procesului Verbal nr. 203R – 986/17.12.2008, sa efectueze montaj, intretinere-service si reparare macarale, este parte a unui grup international de prestigiu in domeniul utilajelor de constructii si echipamentelor industriale Industrie Holding.

RENT ALL ROMANIA beneficiaza de experienta indelungata dobandita de Industrie Holding in cele treisprezece tari in care activeaza si beneficiaza de experienta profesionala de peste 4 ani de lucru cu macarale COMANSA.

 

Serviciile oferite constau in consultanţă tehnica (autorizari instalatii de ridicat, demonstratii, închirieri si service de echipamente: macarale turn, poduri rulante, macarale portal.

RENT ALL ROMANIA prin specialistii sai va garanteaza gasirea solutiei optime din punct de vedere tehnic si financiar pentru fiecare proiect.

 

 Comansa oferă una dintre cele mai variate game de macarale "FLAT TOP" din lume. Clienţii din 5 continente au cumpărat peste 12000 de macarale în aproape 40 de ani.

LINDEN COMANSA a fabricat aproape 17.000 de macarale începând cu anul 1963. Primele 8000 de macarale LINDEN, produse de LINDEN-ALIMAK în Elveţia în 1977, au fost probabil primele macarale "FLAT TOP " utilizate în construcţii. Terminologia "FLAT TOP "  nu a evoluat până când COMANSA a adoptat această descriere care acum a devenit universală la începutul anilor 90.

 

Puncte - cheie

9
Angajati
1
Sediu (IF - Tunari)
7
Tehnicieni Service
2
Marci
2
Modele echipamente

Istoric

Acces flota chirie echipamente marca GEDA

Infiintare companie

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!