Declarație de accesibilitate

TERRA RENT-ALL SRL, calitate de proprietar al site-ului si persoana juridica înregistrată in Austria, se angajează să facă site-ul său accesibil, în conformitate cu Legea Austriaca privind Accesibilitatea Web (WZG BGBl. I. Nr. 59/2019 idgF).

Această declarație de accesibilitate se aplică pentru www.terra-world.com.

Conformitate

Acest site web respectă Nivelul de Conformitate A din „Liniile directoare privind accesibilitatea conținutului web – WCAG 2.1” și cu standardele europene aplicabile conform Directivei (UE) 2016/2102 a Parlamentului European și a Consiliului.

Întocmirea declarații de accesibilitate

Această declarație a fost creată la 21 ianuarie 2022.

Declarația a fost întocmită pe baza unei evaluări efectuate de FONDA INTERAKTIVE MEDIEN UND KOMMUNIKATION GMBH.

Această declarație a fost revizuită ultima dată pe 21 ianuarie 2022.

Feedback și informații de contact

Ofertele și serviciile de pe acest site sunt în mod constant îmbunătățite, schimbate și extinse. Procedând astfel, utilizarea și accesibilitatea ne preocupă foarte mult.

Dacă observați bariere care vă împiedică să utilizați site-ul nostru – probleme care nu sunt descrise în această declarație, deficiențe în ceea ce privește respectarea cerințelor de accesibilitate – vă rugăm să ne informați prin e-mail.

Vă rugăm să ne trimiteți toate mesajele și sugestiile cu subiectul „Report a barrier in the website www.terra-world.at” prin adresa de e-mail office@terra-world.com sau prin formularul de contact.

Vă rugăm să fiți precis în descrierea problemei și să ne furnizați URL-ul (urile) paginii (lor) web sau documentul afectat. Vă vom examina solicitarea și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Procedura de sancționare

Dacă răspunsul de la persoana de contact de mai sus nu este satisfăcător, puteți depune o plângere la Agenția Austriacă de Promovare a Cercetării (FFG). FFG acceptă reclamațiile depuse online prin intermediul formularului electronic de contact. FFG va examina dacă plângerea se referă la încălcări ale Legii privind accesibilitatea web (WZG), în special la nerespectarea din partea guvernului federal sau a instituțiilor asociate cu cerințele de accesibilitate. Dacă plângerea este justificată, FFG va face recomandări de acțiune guvernului federal sau entităților juridice în cauză și va propune măsuri menite să remedieze problema.

Informații suplimentare despre procedura găsiți la https://www.ffg.at/en/digital-accessibility/meet-standards/enforcement-procedure

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!