Suport tehnic

Toate informațiile de care aveți nevoie

Personalul de service atât la nivel de ingineri cât și la nivel de mecanici este instruit de specialiștii producătorilor sau ai companiei, asigurându-se în acest fel un nivel înalt de profesionalism. 

Atelierele mobile sunt dotate cu scule și dispozitive specifice activității de service pentru a eficientiza la maxim intervențiile. Dispun de calculatoare în dotare pentru diagnosticari rapide și sigure.

Service-ul în garanţie cât și în afară garanţiei (pe baza de contract) se efectuează la sediul clienţilor sau în atelierul RENT-ALL în funcție de complexitatea reparațiilor.

Totodată asigurăm livrarea pieselor de schimb și consumabilelor originale pe o perioada de minimum 10 ani de la apariția unui echipament nou. Piesele livrate de compania noastră beneficiază de o garanție de 12 luni iar serviciile efectuate de 6 luni de garanție.

La orice livrare specialiştii noștrii asigura punerea în funcţiune a utilajelor și instruirea gratuită a personalului de exploatare.

Livrările echipamentelor vândute de societatea noastră se efectuează cu camionul propriu sau cu utilitarele echipate cu remorcă. Aceste mijloace de transport se folosesc și în cazul transportării utilajelor defecte sau reparate.

Contactați-ne

Echipa noastră vă poate ajuta

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!