RENT-ALL

TERRA Rent-All a fost formată pentru a oferi servicii performante pentru echipamente de ridicat și utilaje de construcții civile și industriale.

Beneficiam de experiență îndelungată dobândită de grupul Industrie Holding GmbH care activează în treisprezece țări, de peste 15 ani de lucru cu macarale turn Linden COMANSA.

Serviciile oferite constau în consultanţă tehnică, autorizări instalații de ridicat, demonstrații, închirieri și service de echipamente: macarale turn, poduri rulante, macarale portal.
Prin specialiștii noștri va garantăm găsirea soluției optime din punct de vedere tehnic și financiar pentru fiecare proiect.

Producătorul COMANSA oferă una dintre cele mai variate game de macarale turn "FLAT TOP" din lume. Clienţii din 5 continente au cumpărat peste 12.000 de macarale în aproape 40 de ani.
COMANSA a fabricat aproape 17.000 de macarale începând cu anul 1963. Primele 8.000 de macarale LINDEN, produse de LINDEN-ALIMAK în Elveţia în 1977, au fost probabil primele macarale "FLAT TOP " utilizate în construcţii. Terminologia „FLAT TOP” a evoluat după ce COMANSA a adoptat această descriere care a devenit acum universală la începutul anilor '90.

 

Puncte - cheie

9
Angajați
7
Tehnicieni Service
3
Mărci

Istoric

Am inclus in gama noastră macarale turn autoridicătoare, marca TEREX.

Acces flota chirie echipamente marca GEDA, lifturi/ elevatoare înclinate

Înființarea companiei RENT-ALL România, care aparține grupului Industrie Holding GmbH.

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!