Utilaje de reciclare

Soluții dedicate pentru toate eforturile de reciclare.

TERRA este distribuitor autorizat de utilaje inovatoare pentru domeniul construcțiilor, industrie și reciclare, cu servicii complete la cele mai înalte standarde de calitate. 

Descărcați broșura TERRA Reciclare.

Descărcați harta contacte TERRA.

  • Servicii rapide și de incredere la locația clientului
  • Un stoc foarte mare și diversificat de piese de schimb
  • Prețuri accesibile și soluții de finanțare

JCB. Pasiune pentru inovație.

De-a lungul istoriei lor, JCB a investit constant în cercetare și dezvoltare, păstrând marca JCB în poziția de lider în domeniul inovației.

Fiind una dintre cele mai mari companii private de inginerie și producție din Marea Britanie, JCB este un brand de încredere, care proiectează și construiește un spectru larg de utilaje dedicate, printre altele, industriei de reciclare.

11.000
Angajați ai echipei JCB, în întreaga lume
4
Prezență globală și facilități de producție pe 4 continente
78
Înființat în 1945, în Marea Britanie
300
De produse diferite

SENNEBOGEN. Unirea tradiției și inovației.

Producător din Bavaria care investește continuu în cercetare, dezvoltare și tehnologie. Lider de calitate în domeniul tehnologiei macaralelor și al manipulării materialelor.

SENNEBOGEN este o companie germană recunoscută la nivel global, care produce și dezvoltă utilaje de înaltă performanță, precum manipulatoare, macarale telescopice și macarale cu braț zăbrelit.

2.000
Angajați în întreaga lume
100
Țări din întreaga lume în care exportă
70
Ani de experiență. DIn 1952, Germania
180
Parteneri de vânzări și service

PRONAR. Tehnică pentru natură.

PRONAR este o companie poloneză cu acoperire globală — producător principal pentru echipamente municipale și de reciclare, mașini agricole, componente pneumatice și hidraulice.

Cu o serie de produse și soluții, compania este un pionier în materie de tehnologie și, de asemenea, un inițiator al întregii industrii, totul în armonie cu mediul înconjurător.

3.000
Angajați
80
Export în peste 80 de țări
35
Ani de experiență
~50%
Cotă pe piața poloneză

ARJES. Calitate și sustenabilitate.

Din 2007, localitatea Leimbach, Germania.
ARJES produc soluții de trend pentru prelucrarea lemnului verde, a tulpinii și a deșeurilor de lemn, deșeuri din plastic și industriale, fier vechi, precum și resturi de construcții.

În spatele ARJES se află o echipă la fel de competentă și dedicată de angajați cu experiență, care își aplică cunoștințele pentru a atinge un nivel înalt de sustenabilitate.

200
Angajați
eco
Dedicați reciclării deșeurilor
16
Ani de experiență. Din Leimbach, Turingia, Germania.

RUBBLE MASTER. Utilaje pentru o lume mai verde.

Din 1991, RUBBLE MASTER a răspuns cerințelor unei noi piețe: reciclarea în șantier. Varietatea materialului care poate fi reutilizat este la fel de extinsă ca și domeniul de utilizare în proiecte de construcții noi. Prin aportul RM, reciclarea a devenit o afacere interesantă și profitabilă pentru fiecare companie.

RM este lider de piață pentru gama concasoarelor mobile compacte (dimensiuni de transport gabaritice sau nu necesită autorizații de transport special), care sunt gata pentru utilizare oriunde și imediat pregătite pentru producție în câteva minute.

350
Angajați
110
Prezenți în peste 110 țări
32
Ani de experiență. Din 1991, Austria.
2
Locații de producție RM Headquarters în Linz și RM în Dungannon.
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!