Nacele electrice JCB

JCB lansează o gamă de nacele electrice de tip foarfecă cu emisii zero

31.05.2023

JCB lansează o gamă de nacele electrice de tip foarfecă cu emisii zero

JCB Access își actualizează gama de nacele de tip foarfecă cu acționare hidraulică cu șase platforme electrice. Inițial vor exista trei modele, S1932E, S2632E și S3246E, urmate mai târziu în acest an de S2646E, S4050E și S4550E.

Caracteristicile cheie includ:

Până la 53% mai mult timp de funcționare, deoarece motoarele cu acționare electrică le înlocuiesc pe cele hidraulice
48-50% mai puține conexiuni hidraulice
Cuplu sporit la roți pentru tracțiune suplimentară
Înălțimi ale platformei de la 5.71 m la 13.8 m
Capacități ale platformei de la 230 kg la 450 kg

Acționare electrică

În cazul acestor noi modele, motoarele cu acționare hidraulică sunt înlocuite cu motoare electrice. Îmbunătățirea eficienței, prin înlocuirea motoarelor hidraulice cu motoare electrice, duce la o creștere a productivității, cu o durată de funcționare cu până la 53% mai mare la o singură încărcare a bateriei. Acest lucru reduce costul total de încărcare, scăzând costul total de întreținere pentru client.

Motoarele electrice asigură, de asemenea, un cuplu mai mare la roți și o capacitate de tracțiune în pantă de până la 25%, ceea ce facilitează operarea pe pante și încărcarea pe rampele camioanelor. Odată cu înlocuirea motoarelor hidraulice, există cu până la 50% mai puține conexiuni hidraulice la un utilaj cu un singur cilindru, sau cu 48% la un model cu doi cilindri de ridicare, reducând potențialul de scurgeri și facilitând întreținerea utilajului.

Modelul S1932E înlocuiește modelul anterior S1930E, adăugând 50 mm la lățimea sa, cu o reducere de 106 kg a greutății de operare. Acest lucru îl face mai ușor de transportat pe o remorcă sau la deplasarea mai multor utilaje. Modelul S1932E oferă o înălțime a platformei de 5,71 m și o capacitate a platformei de 230 kg. Urcând în gamă, S2632E are o înălțime a platformei de 7,92 m cu o capacitate de 250 kg, iar S3246E oferă o înălțime a platformei de 9,7 m, dar cu o limită de greutate mai mare, de 320 kg.

Pe parcursul acestui an, modelul S2646E va oferi o înălțime a platformei de 7,9 m și o capacitate de încărcare de 450 kg, în timp ce S4046E va oferi o înălțime a platformei de 11,9 m și o limită de greutate de 320 kg. În cele din urmă, S4550E are o înălțime a platformei de până la 13,8 m și o capacitate de 230 kg.

Noile nacele cu acționare electrică beneficiază de toate caracteristicile deja întâlnite pe modelele JCB cu acționare hidraulică, inclusiv caracteristici de siguranță precum o poartă de intrare pe toată înălțimea, protecție împotriva gropilor și comenzi intuitive pentru operator. Utilajele au suporturi pivotante pentru baterie și hidraulice pentru acces ușor, în timp ce finisajul cu vopsea EPD dovedit, capetele pivotante de dimensiuni complete și protecția motorului de acționare asigură că aceste utilaje durabile oferă o durată de viață lungă cu timp de funcționare maxim.

Toate modelele de nacele cu acționare electrică sunt însoțite de o garanție de doi ani, susținută de asistenţă de top în industrie, de la peste 770 de dealeri și 18 centre de piese de schimb din întreaga lume, asigurând liniștea clienților și maximizând rentabilitatea investițiilor.

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!