Noi cream incredere

SISTEMUL SMART CONTROL DE LA PALFINGER: CONTROLATI MACARAUA MAI EFICIENT SI MAI INTUITIV

26.05.2021

Cu sistemul sau de control inteligent al macaralei, PALFINGER este din nou lider in inovatie: Smart Control face operarea macaralei mult mai eficienta prin controlul intuitiv al varfului bratului hidraulic al acesteia. Sistemul inteligent ofera operatorilor de macarale mai multa libertate, permitand realizarea de operatiuni mai complexe.

PALFINGER este primul producator de macarale pliabile care ofera un sistem inovator de control al varfului bratului macaralei, precum Smart Control, pentru intreaga gama de la 29 la 58 de tone metrice. 

Containere de materiale reciclabile care trebuie golite in ansambluri rezidentiale; material vrac care este imprastiat cu cupe hidraulice sau fundatii care sunt pregatite cu foreze de pamant: toate acestea sunt lucrari ce pot fi realizate mai repede si mai ușor cu noul sistem de control inteligent al macaralei. Aceasta economiseste timp si creste eficienta operatiunilor. Datorita acestei tehnologii intuitive, Smart Control, operatorul macaralei se poate concentra in totalitate asupra sarcinii si a mediului de lucru si, de asemenea, se poate concentra asupra situatiilor mai complexe ale operatiei de ridicare in sine. „Vrem sa facem operarea unei macaralei pliabile mult mai usoara, mai eficienta si mai inteligenta”, spune Michael Völker, Seful de Management Produs pentru Macarale Pliabile PALFINGER. La sfarsitul zilei, noul sistem de control al varfului bratului macaralei are ca rezultat mai multe operatiuni de ridicare si, astfel, o rentabilitate mai mare.  

Operarea macaralei devine inteligentă 

Varful bratului macaralei poate fi deplasat vertical sau orizontal in pozitia dorita cu o simpla miscare de levier de pe telecomanda radio. Cu controlul conventional, acest lucru necesita mai multe miscari ale levierelor. Logica miscarilor noului control al macaralei este procesata in unitatea de control PALTRONIC. In fundal, sistemul calculeaza independent directia de miscare folosind senzori si electronica. Impreuna cu functia HPSC-Plus LOAD, inclinatia sasiului poate fi de asemenea inclusa si compensata. 

Cand bratul hidraulic este complet extins, sistemul Smart Control calculeaza deviatia elasticitatii tronsoanelor bratului si o compenseaza automat. Datorita functiei Flow Sharing - sistemul electronic de distributie a volumului de ulei – necesarul de ulei hidraulic se adapteaza intotdeauna la cerintele actuale. Acest lucru garanteaza miscări line ale macaralei. Atunci cand operatorul macaralei nu are nevoie de functia Smart Control, o poate dezactiva sau poate trece peste aceasta in orice moment. 

Macaralele pliabile cu sistem Smart Control pot fi folosite chiar si cu un sistem suplimentar cu brat articulat – jib . In acest caz, bratul principal si bratul articulat sunt actionate prin acest nou tip de comanda a macaralei; controlul conventional este utilizat incepand cu sistemul suplimentar de brat articulat - jib. De asemenea, pot fi integrate echipamente suplimentare, cum ar fi cupe hidraulice, furci pentru paleti sau foreze de pamant.

Un alt avantaj este ca noul sistem poate fi folosit foarte rapid de catre operatori datorita functionarii sale intuitive si simple. Perioada de instruire pentru noii operatori de macarale sau cei experimentati pe noile modele de macarale PALFINGER este astfel redusa la maxim. 

 PALFINGER este primul producator de macarale pliabile care ofera un sistem inovator de control al varfului bratului macaralei, precum Smart Control, pentru intreaga gama de la 29 la 58 de tone metrice. Pot fi controlate pana la opt extensii - acoperind intreaga gama TEC 7 de la PK 29.502 TEC 7 la PK 58.002 TEC 7. 

 Cu sistemul Smart Control, operarea unei macarale pliabile a devenit din nou putin mai usoară - in conformitate cu deviza: PALFINGER. Transforma munca grea in munca inteligenta! 

SISTEMUL SMART CONTROL
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!