Noi cream incredere

NOUTATI DE LA LEADERUL PALFINGER IN INOVATII

25.08.2020

Cu macaraua PALFINGER stiti mereu ce greutate aveti in carlig

Cat de grea este aceasta sarcina? Aceasta este una dintre intrebarile pe care operatorii de macarale le aud des atunci cand isi fac treaba. Uneori oamenii pun aceasta intrebare din curiozitate, uneori acestea sunt informatii foarte importante. Cu PALFINGER ai intotdeauna raspunsul.

OBTINE-L GRATUIT !

PALFINGER este binecunoscut ca fiind un leader in inovatii si, cu opțiunea „WEIGHT” (GREUTATE), avem inca o alta optiune inteligenta care face mai usoara viața operatorilor macaralelor noastre. Pana la sfarsitul anului 2020 va oferim promotional optiunea „WEIGHT” si puteti obtine gratuit optiunea noastra de masurare a greutatii pe toate modelele noi de macarale TEC 7. Aveti deja o macara TEC 7? Nici o problema! Pentru toate macaralele TEC 7 existente, oferim un kit gratuit de activare a software-ului, va puteti actualiza macaraua intr-una dintre numeroasele noastre unitati de service. Din pacate, unele restrictii tehnice se aplica adaptarii. 

CUM FUNCTIONEAZA OPTIUNEA „WEIGH”?

Cu PALcom P7, telecomanda radio dezvoltata de PALFINGER, trebuie pur si simplu sa aduceti macaraua intr-o pozitie neutra in apropierea sarcinii, sa o tarati, apoi puteti ridica sarcina si greutatea sarcinii este afisata pe ecran. In timpul urmatorului ciclu de incarcare, puteti ridica o a doua sarcina si puteti adauga diferitele greutati sau puteti scadea una din cealalta. Sistemul documenteaza automat cele mai recente 10 operatii de cantarire. Puteti integra chiar si orice accesoriu de macara, cum ar fi o furca pentru paleti, un graifer sau o cupa graifer, iar optiunea „WEIGHT” este, de asemenea, disponibila in operarea cu troliu cu cablu. Cu aceasta optiune aveti intotdeauna un raspuns la intrebarea „Cat de grea este aceasta sarcina?” 

Iata explicatia tehnica: sustinem cu mandrie faptul ca gama de macarale TEC este construita cu cele mai bune idei ale noastre. Una dintre aceste idei este ca vrem intotdeauna sa aflam pozitia exacta a varfului macaralei. Acesta este motivul pentru care echipam macaralele noastre cu un set complet de senzori si, in schimb, stim exact diferitele unghiuri ale bratului si cat de departe este extins sistemul bratului. Calculam apoi greutatea sarcinii din combinatia dintre pozitia exacta a carligului si presiunea uleiului din sistemul hidraulic.

„LOAD SHACKLE” WIRELESS

Pentru toate modelele de macarale care nu au nici o posibilitate tehnica de a instala „WEIGHT” avem o solutie excelenta. In perioada promoțtonala puteti comanda dispozitivul nostru intermediar de prindere a sarcinii cu comunicare wireless, la un pret special, promotional. Acest dispozitiv intermediar de prindere poate fi inserat intre carligul de incarcare al macaralei dumneavoastra si sarcina. Dupa stabilirea unei conexiuni Bluetooth, greutatea poate fi afisata direct pe telefonul smartphone. Bineinteles, de asemenea, cu ajutorul dispozitivului nostru intermediar de prindere a sarcinii - „Load Shackle” - este posibila adunarea si scaderea

SA INTRAM IN CONTACT

Am captat atentia dumneavoastra ? Excelent ! Doar selectati partenerul dumneavoastra local de vanzari in rubrica noastra  „Cautare de vanzari si service”  si gasiti cea mai apropiata persoana de contact. Asteptam cu nerabdare noutati de la dumneavoastra! 

RESTRICTII TEHNICE

Dupa cum am descris deja mai sus, avem cateva limitari tehnice la aceasta promotie si dorim sa fim pe deplin transparenti:

 Functia noastra de cantarire este disponibila numai pe macaralele TEC 7 care sunt deja echipate cu sistemul nostru de masurare a lungimii BEM (Boom Extension Monitoring – Monitorizarea extinderii bratului) si care au fost livrate dupa T1 2018;  

Macaralele TEC 7 comandate recent trebuie preconfigurate de asemenea mai intai cu BEM;

„WEIGHT” este disponibila numai pe macaralele TEC 7. Orice alte modele de macarale nu pot fi actualizate din punct de vedere tehnic cu „WEIGHT”, dar oferim optiunea dispozitivul wireless intermediar de prindere a sarcinii la un pret promotional. 

INOVATIE
Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!