Știri

Terra România este noul distribuitor Dynapac

06.04.2021

TERRA Romania Utilaje de Constructii SRL, parte a Grupului austriac Industrie Holding, cu peste 33 de puncte de vanzare in 13 tari din regiunea Europei de Est și Centrala, dealerul JCB in Romania, este incepand cu data de 1 martie 2021 distribuitor oficial al producatorului de utilaje specializate Dynapac destinate constructiei drumurilor: cilindri compactori si repartizoare de asfalt.

Compania suedeza Dynapac se bazeaza pe o istorie de peste 90 de ani in productia de utilaje si echipamente specializate, care in prezent face parte din prestigiosul grup Fayat, unul dintre liderii mondiali in productia de echipamente pentru drumuri si printre cei mai mari constructori francezi.

Cu sediul central langa București, situat strategic pe Soseaua de Centura, TERRA Romania Utilaje de Constructii SRL isi desfasoara activitatea de peste 20 ani pe piata de profil, detinand mai multe puncte de lucru si birouri zonale de reprezentare care asigura la nivel national comercializarea si serviciile post-vanzare pentru intreaga gama de echipamente Dynapac.

„Intr-o perioada marcata de incertitudini, am reusit concretizarea unui parteneriat strategic cu Dynapac. Suntem convinsi ca aceasta colaborare ne va deschide noi oportunitati de dezvoltare, gama producatorului suedez completand portofoliul de echipamente oferit de TERRA.

In perspectiva lucrarilor de infrastructura anuntate, ne bucuram sa putem oferii Clientiilor nostri o solutie completa”  - Director General, dl. Victor Vasluian.

 

Pentru informatii suplimentare si prezentari ale utilajelor Dynapac, precum si pentru a obtine cele mai bune oferte, va rugam sa contactati:

TERRA Romania Utilaje de Constructii s.r.l.

Victor Vasluian - Director General

Tel.: +4.031.730.7301

Email: v.vasluian@terra-world.com

 

Grupul Dynapac

Sophia Chalkou - Regional Sales Manager

Eastern Europe Region South

Tel.: +3.069.4972.4597

 Email: sophia.chalkou@dynapac.com    

Completati formularul cu datele dvs
Succes
Solicitare consultatie
Succes
Sunati-ne!